mandag den 25. august 2008

Kommentering af OL

Jeg har tilføjet et par afstemninger til at give en vurdering af OL-volleyball dækningen på TV. Jeg vil dog meget gerne have opfølgende kommentarer så undertegnede og Jesper Svensson samt vores eksperter (i denne omgang William Menzel og Peter Borglund) kan få lidt input og måske gøre sporten endnu bedre på TV.

Afstemninger lukker om en uge!

Så skyd løs!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Martin
Nu er jeg jo tilhænger af din entusiastiske kommenteren, da det kan hive ikke-fagnørder med i stemningen ;)
Jeg kan desværre ikke se Eurosport på min adresse...så kan kun svare generelt (undlader at krydse af af samme grund)
men har set hvad der foregik på TV2
...Synes at niveauet steg som turneringen skred frem, og Jens Larsen og co fandt ind i rytmen
Desværre var TV2s dækning under al kritik, da de afbrød herre-finalen for at vise noget sekundært håndbold (hva faen står man så op kl kvart i kvalme for...De kunne mindst have advaret at det ville ske)
DR dækkede jo godt på deres beach gren, men skulle måske have tænkt sig lidt om mht kommentator, og godt at der var een der kunne tage lidt over, da problemet blev kendt ;)

Claus Andersen

Anonym sagde ...

Hej Martin,

Og tak for turen :).

Af det negative om eurosport fandt jeg det ærgeligt at de sednte så meget - og så kun meget lidt af damefinalen.

Men som seer kan jeg godt lide viden, og derfor kunne feks ærge mig når manglen på samme dukker op.
Feks på tv2 i en herrekamp med Italien hvor kommentatoren (ikke Jens da han bare var skide god), kritiser Fei fordi han ikke haft spillet godt til Ol og derfor ikke startede inde (tror det var i semien). Der er det bare tydeligt at han sad og kiggede på pointlisten og lige "glemte" at Fei blev skadet i en indledende kamp og derfor naturligt nok lå ret langt nede.

Men jeg syntes det har været et fedt Ol at følge, selvom jeg må erkende at jeg for første gang nogensinde fandt herrekampene mere seværdige end damerne.

mvh
William

Anonym sagde ...

Jeg kan ikke se Eurosport, så jeg stemte TV2.

Anonym sagde ...

For folk der i forvejen har interesse for Volley, så er det sjovt at se. Men for folk der er nye til det, så tror jeg at for mange smarte fagtermer, kan stå i vejen for deres forståelse. Dvs. ved kommentering, så kunne det være rart med forklaringer, når bruger indforståede termer.

Ellers glimrende at kunne se det på Eurosport.

Kunne også være fedt med en klar oversigt over TV tider et sted. Det kan nogle gange være uklart omkring hvad og hvornår der vises.