fredag den 28. november 2008

FIVB Video opdateret


FIVB udkommer jævnligt med tekniske videoer, og jeg så forleden de havde opdateret med World-Cup 2007. Det kan være svært at finde de arkiverede videoer, da FIVB kun har deres nyeste link direkte opdateret (de andre er gemt) og det tager lidt tid at downloade og kategorisere.

Filerne er særdeles velegnede til uddannelse og sparring med spillere på middel og højt niveau og jeg bruger dem jævnligt i mit arbejde.

De jeg møder på min vej (Forbund, trænere, spillere, nysgerrige, modstandere...) i Svensk/Dansk volley er mere end velkommen til at bede om en kopi, hvis man gerne vil have de gamle eller ikke har tid til at hente alt selv.

Samlet fylder de 13GB, så hvis i smider en besked eller en mail, skal jeg nok huske min bærbare eller et par DVD'ere, eller i kan selv huske en-to USB-nøgler med god plads.

2 kommentarer:

Max Hoffmann-Dose sagde ...

Et sted der også ku gå hen og blive interessant (hvis der kommer flere brugere på) er www.volleyballtorrents.com

Daniel Larsen sagde ...

Hej Tak vicedirektør. Volleyball og jackpot city casino er mine to yndlingsspil.
Det menes at volleyball opstod takket være William J. Morgan, en lærer i fysisk uddannelse af en af ​​Holiok (USA) gymnasier. I 1895 hang han på et af sine lektioner et net (ca. 2 meter højt) og tilbød sine elever at overføre et basketkamera gennem det. Det resulterende spil Morgan kaldte "Mintonet."
To år senere blev den første volleyball udviklet og sat i produktion. I 1922 blev de første internationale konkurrencer afholdt i Brooklyn, det var YMCA-mesterskabet med 23 mandlige hold.