mandag den 6. april 2009

SMADR!

Sådan gik det os igår. Vi startede rigtigt godt og burde have ført 7-3 på en meget tydelig nedblokkering på Jimmie Ivarssons skulder. Men på dagen var det også den eneste føring som vi BURDE have haft.

Falkenberg spiller FANTASTISK godt og udsletter os totalt i serv og modtagning. I serven går de på vandet hvor at vi bryder gennem isen. I en kamp hvor at 1. berøringerne bliver en så stor selvforstærkende effekt at selvtilliden skaber et hidtil uset flot og effektivt spil er der grund til at ønske modstanderne tillykke.

Der er dog grund til at være optimistisk. Jeg tror ikke at Falkenberg kan spille på det niveau HELE tiden i en serie af 5 kampe. Kan de det så er jeg fuld af beundring og så skal deres succes analyseres, kopiere og sælges på dåse. Kan de ikke så bliver der kamp om guldet. Vi har omvendt vist at vi KAN have udfald i vores spil og komme stærkt igen. Derfor er det også vores eget spil vi vil tage fat i.

Nick blev valgt til kampens spiller; efter min mening FULDSTÆNDIGT latterligt. I en kamp hvor vi ofte er væk fra nettet og hæveren får mindre muligheder for at skinne laver Fletcher alligevel 10 angrebspoint som center. Det er der grund til at være positiv over. LP havner desværre fremme ved nettet hvor at der ingen chance er for at få gavn af ham. Vores kanter skal derimod gøre sig klart at der skal skrues væsenligt op for effekten.

Men først skal der med Örkelljunga filosofi arbejdes "dybt i pyramiden..." (Nej forklaringen kommer IKKE idag). Vi skal samlet enten være dygtigere eller være beredt på at kæmpe mere.

Vi har to træningedage idag og i morgen og alt efter behov onsdag før kampen. Det er nok tid til at finde rytme i egen hule. Den skal vi nok finde på onsdag.

Får vi justeret lidt til så er der absolut masser at spille om. Men tillykke til Falkenberg i første kamp...

Ingen kommentarer: