mandag den 13. april 2009

Vi er på vej... Vi er på vej... Vi er på vej til.......

Sidste kamp var på trods af resultatet på ingen måde en skuffelse. Vi spillede godt og det samme gjorde Falkenberg og det var noget som de over 500 tilskuere kune lide.

25-23, 25-23, 26-24 og 25-23 er ikke noget at være ked af. Vi laver lidt for mange offensive fejl vel presset af Falkenbergs godt scoutede blok/forsvar, men ellers kan vi være stolte.

Idag vil Falkenberg utroligt gerne vinde guld på hjemmebane og deres hal er forventeligt fuld booket med omkring 1000 tilskuere samt live radio og TV via bla. Eurosport.

Jeg vil med glæde kaste grus i maskineriet. Vi er MEGA opsatte og er klar på at kaste alt andet end håndklædet i ringen.

Vi har haft et par gode træninger i påsken og Fletchers ankel meldes klar. Jo længere vi kommer fra semifinaleserien jo stærkere bliver vi fysisk. Påsken har derved paradoksalt givet os både fysisk restitution og teknisk og mental skarphed samt de allersidste taktiske justeringer. (Yep vi justerer lidt igen!)

Solen skinner over Skåne og vi tager en bid med til Halland. Det vil satme være sjovt at drive lidt gæk med favoritterne...

Vi er på vej!

Ingen kommentarer: