søndag den 30. august 2009

Aktiviteter

Her en kort update.

Vi har trænet godt i ugens løb. Vi mangler en smule rytme i vores centeroffensiv, men ellers er kanterne på niveau og oppe i det tempo som jeg kunne forvente. Modtagningen er stabil og Niklas og Kalle viser fremgang og skarphed fra træning til træning.

Grundet weekendens trænings-lejr havde vi aflyst fredagens træning. Igår stodt den på serv + modtagning samt angrebsrytme og blokade i 1. pas. Derefter var vi sammen med demeholdet haste indkaldt til at hjælpe Gillebageren med at proppe ettiketter på en 40 paller dåser til salg på det danske marked. Når vores største sponsor kalder så tøver vi ikke. Efter 2½ times arbejde kunne vi vende tilbage til træningen med god samvittighed og en ordentlig sæk kager, som jeg ikke håber at spillerne spiser selv, for så bliver Perras fys program og mine tanker om formtopning sat et par uger tilbage.

Aften træningen stod på mere spilnært og kompetitivt modtagnings og servespil.

Dameholdet havde teambuidling og træning også og det kulminerede med en hyggelig middag på "Stationen" og efterfølgende hygge og film oppe på klubhuset. Jeg tog til Helsingborg for at hente en ung Britisk landsholds spiller Alex Robertson, som frem til torsdag er på try-out. Læs mere om ham på vores hjemmeside.

Her til morgen var holdet lidt fysisk trætte, men Kalle fik højnet moralen med hans energi og viser i en svær situation hvorfor at han er årets anfører. Vi kørte en masse rytme til kanterne og centerne og er efterhånden så godt inde i ovres side-out at blok og forsvar er næste fokus.

Alex havde gode ben og masser at byde på og jeg ser frem til at evaluere mere om et par timer.

Nu er der mad på Stationen igen og derefter holdmøde med elitesektionen hvor vi sætter rammerne for sæsonen og følger op på vores udviklingsmøde fra sidste måned.

Niklas og Kalle fører point-ligaen og med en træning er Niklas oppe med 2 point om månedens pokal. Det bliver et tæt opgør.

Vinderen offentliggøres næste gang jeg giver lyd herfra.

Ingen kommentarer: