mandag den 19. oktober 2009

Response(s)

Faktuelt tabte vi til RIG igår. Derved kan man ikke benægte at de var det bedste hold. Tillykke. Der findes mange forklaringer, men jeg tror kun at de der udkæmpede slaget kommer tæt på sandheden. Derfor er det dog sjovt at se hvordan "eksperterne" og anonym onanisterne reagerer. Det er svensk kultur når det er bedst!

Pres: FIGHT or FLIGHT?
Under pres reagerer man med "Fight or flight". Enten forsøger man at udnytte sine egne styrker eller man falder tilbage og forsøger at dække sine personlige svagheder. Igår forsøgte vi at "flygte" os til en sejr og det går ikke imod en sulten modstander. At få et point med sig med den reaktion er jeg idag meget glad for!

Motivation: Straf eller belønning?
For at ændre sin opførsel og sit handlemønster og også ovenstående reaktionsmønster findes der to former for motivation: Straf eller belønning. Jeg bruger begge hver dag.

Igår var vi mere bange for at tabe end motiveret af belønningen i en sejr.

Straffen er den følelse vi sidder med idag.

Kynisk set går det dog ud på et hvordan spillerne ser det: De kan enten frygte at stå i samme situation i fremtiden eller håbe at skabe sig en bedre. Uanset optik burde motivationen være klar.

Flugt er ikke en mulighed hvis man vil belønnes..

Der er en lang rejse at gå og jeg har lidt med i godteposerne til spillerne på vejen. Kan hver enkelt formå at finde lidt selv ender det nok med ikke at blive så ringe endda.

Ingen kommentarer: