fredag den 21. september 2007

World Cup måske aflyst på Eurosport

Som tidligere lovet var der lagt op til MASSIV dækning af World-Cup på Eurosport i hele november måned (2/11-16/11 kvinder, 18/11-2/12 mænd).

Turneringen samler de 5 kontinentale mestrer (2007) samt 4 bedste vicemestrer (2003) (den lavest rangerede 2003 mester på verdensranglisten fra januar 2007 deltager ikke) samt naturligvis japan og 2 wild cards bestem af det Japanske forbund og FIVB (penge i lommen på Ruben Acosta?). Ialt 12 hold fra begge køn kæmper om 3 direkte pladser via medaljer til OL 2008.

Lige nu er dækningen af ca. 60 kampe (de fleste LIVE og nogle dage op til 3 kampe) måske aflyst og der er lagt op til den største omgang genudsendelser i november jeg har set (hvis ikke der findes billige rettigheder til noget andet), da de to parter (IKKE Japan og Acosta men Eurosport og FIVB) har lidt problemer med at finde hinanden.

Danske redaktør chef Ketil Berg Sørensen formulerede det sådan i en mail i forgårs: "Der er opstået en spild mellem det internationale forbund og Eurosport, så det hele ligger på is lige nu.."

På trods af mediemæssig fremgang (også uden for Eurosport) af volleyball tror jeg ikke FIVB er arrogante nok til at gå udenom eurosport, hvilket en nylig presse meddelelse (dog fra CEV's generalforsamling) tyder på: http://www.cev.lu/mmp/online/website/news/news_online/754/9437_EN.html

Jeg vender tilbage så snart at den fornevntelige seer storm på Eurosport og FIVB har vendt problemet.

Olafsen

Ingen kommentarer: