onsdag den 19. august 2009

180 grader og afsted

Fedt med en god finalesøndag på sand på Amager. Fedt med en god fest lørdag og fedt at være i gang nu på 2. uge og efterhånden oppe i rigtigt gear med ÖVK’erne… Også fedt at skulle spille mini challenger med Boye onsdag… Fedt troede jeg…

I fredags besluttede jeg mig for IKKE at flyve ned til BringIts exposure tour i Holland grundet et par andre scouting potentialer for årets ÖVK. Vi ligger lunt til med et par dejlige svenskere men vil da have godt af at supplere lidt indenfor finanskrisens stramme rammer hvis der dukker noget op.

Jeg havde aftalt med agentfirmaet at hvis der kom noget der var i vores søgelys ville de give lyd. Vi har fra torsdags haft en kanadier Stephen Nash på try out og besøg fra en australsk universiade spiller Chris Todd og samtidigt var der en del at gøre i denne uge med sponsor møde torsdag med Puma, Lyngby stævne fredag og træningsweekend lørdag/søndag. Desuden arbejder vi stadigt på Mischa Urbatzka, som de fleste måske kender som værende 4 på World Tour Ranglisten i sæsonerne 2007-2008 med nuværende verdensmester Jonas Reckerman. Hvad alt kan blive til og HVORFOR vi har haft disse spillere i søgelyset er en anden sag, men lidt til rygtebørsen vil jeg da gerne dele. Også selvom ingen af delene måske bliver til noget. En af potentialerne har vi i hvert fald afskrevet.

Nu er det så onsdag og hvorfor har jeg så været i Holland i lidt over 1½ døgn..?

Kl. 1246 mandag fik jeg derimod en noget panisk opringning fra Jonathan Walsh, som er Europæisk agent for BringIts herreafdeling. En af deres coaches var ramt af en ”fysisk forhindring” og de havde spillere på vej ind fra USA og Europa men ikke nok manpower til at køre showet dernede for de samlet 38 håbefulde spillere

Med træningsweekend planlagt samt turnering i Lyngby fredag og to spillere på besøg havde jeg derfor omkring 1½ time til at planlægge OG bestemme udfaldet af ugen og jonglere et budget færdigt for vores forsæson og stadigt potentielle hvervninger før end jeg skulle træne ÖVK.

Udsigten til at være en gratis del af touren samt networke og muligvis se et par spillere an var naturligvis stor. Potentialet for at være med til at sende en ”spændende” spiller til en interesseret klub i DK eller Sverige fik da også det skælmske smil frem…

”Jonathan… I think that those guys would suit Falkenberg and Hylte VERY good…!” (Evil Laugh!) (Joke!)

Desuden syntes særligt dagens ”gæstekamp” (imod en nyansat svensk træners belgiske hold, som IKKE ved jeg er i Holland) samt kampen senere på ugen imod det Hollandske U-Landshold også tillokkende.

Så denne beslutning gav mere overskud på networking, goodwill, scouting og udviklings værdien end den gav underskud på mit fravær fra mit hold. ÖVK fik dermed også mulighed for at finde sig selv og lade et par ledere blomstre.

Min nattesøvn blev efter ÖVK’s træning og en hurtigt hjemtur til København ofret for at servere ugen i en ufejlbarlig køreplan for vores egen rekrutterings strategi og aktiviteter, da jeg i mandags måtte arbejde til omkring 0300 og være på et fly 0600…

For de der ikke kender tour showet kan jeg ridse det op:

Både stærke og svage spillere (mest fra USA efter Uni) i variabel form køber en billet og deltagelse til touren via BringIt. Her får de lidt træning samt bliver vurderet tilrejsende trænere som er fløjet ned for at scoute. Resten af det Europæiske midter- og bundmarked holdes opdateret hjemmefra og kan så bestille try-outs via agenten.

De heldige bliver de fløjet til prøvetræninger og ender det godt kan de sidde med en kontrakt og starten på en proffessionel karriere

Sidste år havde Marcin Konkel fra Polen købt sig ind og boede på værelse med Brock Ullrich, som vi dog længe inden selve touren var sikre på at vi ville kigge på. Marcin fik vist ingen kontrakt men blev en erfaring rigere. Bonus i anden forbindelse for os var at Perra havde gjort et godt arbejde med en fleksibel center Fletcher Andersson. Nick Ptaschinski kom til via vanlig video-by-demand-scunting og det samme gjorde Andrew Bonner...

Touren kan være lidt et gede- og kræmmer marked men viser man interesse kan man faktisk få relativt godt og uprøvet talent som på de fleste skandinaviske hold kan gå ind og forstærke. Og ofte bruger mange netop Sverige og Danmark som stepping stone videre sydpå i jagten efter glory, gala-slag og volley-groupies.

Fra i dag overtager jeg 100% det sportslige da Johan Verstappen (tidligere coach for Johan Isacsson belgiske hold) skal hjem til sin nye klub i Schweiz.

Det er 30 grader, tid til frokost og tid til at overveje aftenens træning og ikke mindst kamp…

Mangler i spillere...? I ringer bare...

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Keeping your child warm will not mean dressing [url=http://www.northfacejacketsdiscounted.org/womens-north-face-denali-jackets-c-108_110.html]north face denali jackets on sale [/url] like an Eskimo. Make sure they can be dressed up in style that they can be cozy. The type of fabric is also another factor that needs being put into fantastic consideration.These days, children's clothes stores have made life easier by designing [url=http://www.northfacejacketsdiscounted.org/womens-north-face-denali-jackets-c-108_110.html]north face denali jackets on sale [/url] that are winter-based, to avoid the situation of dressing up your kid with lots of cloth layers.